tisdag 15 november 2011

Sverigeresan!!

I efterhand visade det sig att jag inte alls tog många bilder i Sverige, men istället kan jag berätta desto mera!

Vi flög på fredagmorgonen från Gatwick runt 8-tiden till Kastrup. Därifrån tåg till Lund, byte i Lund till Alvesta och buss från Alvesta till Växjö! Innan vi gick hem hälsade vi på Domkyrkan och Norrtull. Väl hemma blev det fika, ner på stan och kolla in affärerna, hem och äta middag och sen Deluxe med alla fina människor!!

Lördagmorgonen steg vi upp rätt tidigt, åt frukost och begav oss sedan till Hovmantorp där vi hälsade på mormor, morfar och Henny. Vidare därifrån till Kosta där älgparken var stängd!! Vi tittade på glasbaren, hotellet, outleten, och glasblåseriet. Därefter, åkte vi till Lessebo, hälsade på Moster med familj, Gudföräldrarna och SEN åkte vi till bästis-Corinne och åt middag. Älgstek mums!







Söndagen åkte vi till Grand Samarkand, fikade där, ner på stan igen, slappade hemma, åt middag och tog sedan tåget tillbaka till Köpenhamn, därifrån vidare till Gatwick.

PUH!!! En jättekul resa, Patricia frös och var förundrad av alla träd, sjöar och det konstiga språket, men faktum är, det var jag med! Räknar ner till jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar